Zondag
14-04-2019 10:30
Reacties: De Zeeuwse kust en landgoederen rond Oostkapelle
provincie Zeeland  vertrekpunt eindpunt Oostkapelle (rondwandeling)  afstand 18 km  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Rene van de R. (organisator / kaartlezer)  (14-04-2019)
De wandeling bij Oostkapelle begon fris, maar iedereen was goed warm aangekleed. We wandelden het dorpje Oostkapelle uit en liepen over grotendeels onverharde paden door een stuk nieuwe aangelegde natuur en het gebied bij Oranjezon naar het strand. Hier hadden wij onze horecastop bij de strandtent Aloha Beach. Vervolgens een mooie stuk van circa 3 km over het strand, totdat we via een pad weer de mooie natuur achter de duinen konden zien. Hierbij kwamen we ook onder andere langs het kasteel Westhove. Bij Domburg namen we nog een extra horecastop langs het strand. Via het strand en mooie wandelpaden wandelden we weer naar Oostkapelle. Bij het pannenkoekenhuis hebben we met ons allen een gezellig drankje gedronken en een aantal van ons een heerlijke pannenkoek gegeten. Iedereen bedankt voor de leuke wandeldag.
 
Reacties deelnemers
henk p. (14-04-2019)
ik sluit me aan bij de woorden van denis, rene thx. voor het plannen organiseren en de leuke dag. weer een onbekende omgeving gezien in gezellig gezelschap!! 
Denis S. (14-04-2019)
RenĂ©, het was een mooie, gevarieerde wandeling door de duinen, bossen en langs het strand. En je had alles weer goed georganiseerd, o.a. met leuke horecastops:-) Het was voor mij een relatief onbekend gebied, maar zeker de moeite waard om naar Zeeland te komen. Verder hadden we vandaag een erg leuke groep. Ik heb weer een leuke wandeldag gehad met lekker weer. Bedankt voor het organiseren RenĂ© en iedereen verder bedankt voor jullie gezelligheid. Ik zie jullie graag nog een keer bij een volgende wandeling.  
Madelon K. (14-04-2019)
Een erg mooie en afwisselende wandeling door duinen en over strand. Rene, bedankt voor de organisatie. Groet, Madelon 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl