Zaterdag
23-03-2019 10:35
Reacties: St. Jansberg, cafe Merlijn en langs de Niers naar Gennep
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt NS Nijmegen (rondwandeling)  afstand 19 km  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Christiaan S. (organisator / kaartlezer)  (25-03-2019)
Vanaf station Nijmegen namen we de bus naar Mook en al gauw liepen we over de Mookerschans met een fraai uitzichtpunt richting de Mookerheide. Na een korte stop op de Mookerheide verder gelopen met eerst een flinke klim naar de Jansberg. Hierna verder gelopen door de bossen van de Jansberg met fraaie glooiingen naar de eerste koffiestop nog net in Duitsland bij boscafé Merlijn. Na een goede bodem met pompoensoep en taart begonnen we aan deel twee van de wandeling. Eerst door het Reichswald en via de Jansberg liepen we naar Milsbeek. Vervolgens langs velden met het witte goud naar de tweede stop bij het theehuis van Milsbeek. Ondanks de paar spetters regen was het hier op het terras prima uit te houden. De laatste 2,5 kilometer liepen we langs de Niers naar het eindpunt in Gennep. Het was weer een erg leuke dag!
 
Reacties deelnemers
Tobias W. (24-03-2019)
Hoi Christiaan, Bedankt voor het organiseren van de geweldig mooie tocht gisteren. Ik begrijp helemaal dat je dit vaker doet :). De rest ook bedankt voor de gezelligheid. Tot een volgende keer, Tobias. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl