Zaterdag
26-01-2019 10:30
Reacties: Waterbus, over tiendwegen, Kinderdijk en Villa Augustus
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Dordrecht (rondwandeling)  afstand 22 km  aantal deelnemers op dit moment 14
 
Reactie Christiaan S. (organisator / kaartlezer)  (28-01-2019)
Het was vandaag een mooie, droge dag. Prima wandelweer voor een wandeling rond Dordrecht. We liepen eerst door het historische centrum van Dordrecht en langs de haven naar de Merwekade. Hier namen we de waterbus naar Papendrecht. Vervolgens liepen we verder langs de Merwede, over een Tiendweg en via de oversteek van de A15 kwamen we aan in het Alblasserbos. Na een graspad kwamen we aan bij een restaurant. De soep smaakte hier prima. Na een goede bodem verder gelopen over een smalle tiendweg met diverse opstapjes en fraaie vergezichten op de molens van Kinderdijk. De laatste kilometers gelopen door het Park Kinderdijk naar de waterbus in Alblasserdam. Om 17.00 uur kwamen we weer aan bij de Merwekade in Dordrecht en liepen naar Villa Augustus. Hier met z n allen heerlijk gegeten. Dit was de afsluiting van een gezellige dag!
 
Reacties deelnemers
henk p. (29-01-2019)
mooie omschrijving van deze gezellige dag, ook het eten in villa augustus smaakte prima!  
Denis S. (28-01-2019)
Het was een leuke, afwisselende en gezellige wandeling door Dordrecht en omgeving. Leuk ook de stukjes met de waterbus. Ik vond het een lekkere uiwaaidag in de Zuid-Hollandse polder. Christiaan, bedankt weer voor het organiseren. En iedereen graag tot ziens bij een volgende wandeling.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl