Zondag
06-01-2019 12:20
Reacties: Wandeling door de Tienhovense plassen
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt NS Utrecht CS (rondwandeling)  afstand 17 km  aantal deelnemers op dit moment 13
 
Reactie Christiaan S. (organisator / kaartlezer)  (07-01-2019)
Om 12.20 uur stond iedereen bij het startpunt en namen we de bus naar het beginpunt van de wandeling. We liepen over een weg met aan weerszijden fraaie boerderijen. We passeerden de kerk van Westbroek en vervolgens liepen we over het mooie Bert Bospad over het gras naar de Tienhovense plassen. Dit leverde fraaie vergezichten op. Over het fietspad liepen we verder langs de plassen en een molen naar mijn stamcafé in Tienhoven, waar ik 1 keer per jaar kom. Hier werden we van harte welkom geheten door de gastvrouw.De appeltaart met koffie en chocomel smaakten prima. We verlieten het café en de gastvrouw riep nog tot volgend jaar. De laatste kilometers liepen we naar Maarssen waar we de bus genomen hebben naar station Utrecht. Het was een erg leuke dag. Tot een volgende keer!
 
Reacties deelnemers
Ilonka B. (07-01-2019)
Dank weer voor deze evergreen, Christiaan! Voor mij bleek het de tweede keer, maar wederom geslaagd. Tot een volgende hike!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl