2e kerstdag
woensdag
26-12-2018 11:00
Reacties: EXTRA kerstwandeling vanuit Den Bosch door de Vughtse bossen
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Den Bosch (rondwandeling)  afstand 15  aantal deelnemers op dit moment 15
 
Reactie Isabelle F. (organisator / kaartlezer)  (26-12-2018)
Mooie kersthike vanuit Den Bosch langs het Drongels kanaal,door bosjes en langs velden naar Cromvoirt en daarna een pauze bij de IJzeren man.Vervolgens door het bosgebied bij Vught gelopen en via de Isabellakazerne Den Bosch weer in gegaan.Veelal onverharde paden.Daarna feestelijk en gezellig afgesloten bij mij thuis.Dank dat jullie erbij waren!Ik hoop dat het snel beter gaat met de enkel van Dave.
 
Reacties deelnemers
Joost B. (27-12-2018)
Dat was een mooie wandeling en een vorstelijke nazit bij Isabelle thuis! Over de herkomst van de naam IJzeren Man dit stukje: https://nl.wikipedia.org/wiki/IJzeren_Man_(Vught)  
Rene van de R. (27-12-2018)
Isabelle, het was mooie tweede kerstdag. Een leuke wandeling door de stad, de bossen en langs de IJzeren man. Aan het einde een gastvrij onthaal met een buffet en een drankje. Bedankt voor het organiseren! 
henk p. (27-12-2018)
isabelle, bedankt voor de gezellige dag, en nartuurlijk je gastvrijheid, was op en top verzorgd!!Dave sterkte met je enkel!!, zit je niet mee. 
Madelon K. (26-12-2018)
Een leuke wandeling met een gezellige groep mensen. Ook op de borrel was iedereen aanwezig. Isabelle, je hebt goed voor ons gezorgd hoor. Groet, Madelon 
Marco V. (26-12-2018)
Het was leuk Isabelle... mooie omgeving... langs golfclub met groot clubgebouw... en langs kanaal teruggelopen... was gezellig. Bedankt voor het organiseren. Met vriendelijke groet, Marco 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl