2e kerstdag
woensdag
26-12-2018 11:15
Reacties: Den Bosch en Bosche broek op tweede kerstdag
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt NS Den Bosch (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 15
 
Reactie Gerrit-jan H. (organisator / kaartlezer)  (27-12-2018)
Alle enthousiaste weekendhikers verzamelden zich onder bij de trappen van het station. We liepen al zigzaggend door Den Bosch, door steegjes en over pleintjes. Daarna staken we met het voetgangerspontje bij Bastion Vught de Dommel over, waar we wonderwel met z n allen op pasten. We vervolgden onze weg over de dijk langs de Dommel richting Vught. In Vught konden we in een fijn restaurant aanschuiven voor de lunch. Na wat geschuif met tafels zaten we allemaal rond "1 tafel" wat het extra gezellig maakte.
Na de heerlijke lunch staken we de A2 over om via het Bossche broek weer terug te lopen naar Den Bosch. We liepen over mooie lanen en charmante dijkjes langs rustieke landgoederen en villa s. In Den Bosch aangekomen hebben we de Sint Jan nog van buiten en binnen bekeken, om daarna de dag af te sluiten in een gezellig café aan de Parade.
Iedereen bedankt voor de gezelligheid, en tot een volgende keer!
 
Reacties deelnemers
Denis S. (28-12-2018)
Gerrit-jan, het was een mooie en erg gezellige wandeling in en rondom Den Bosch. We liepen met een leuke groep mensen uit verschillende delen van Nederland. Voor mij was het een bekend gebied, maar ik heb toch nog onbekende stukken gezien. En verder vond ik het lekker om op tweede kerstdag de hele dag buiten te wandelen. Bedankt voor het organiseren Gerrit-jan en verder iedereen bedankt voor de gezelligheid.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl