Zondag
07-04-2019 10:34
Reacties: Land van Ravenstein
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt NS Ravenstein (rondwandeling)  afstand 16  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Marjolein J. (organisator / kaartlezer)  (07-04-2019)
Hallo wandelaars,

Vanmorgen van start gegaan, iets na 10.30 uur via de achterkant van het station van Ravenstein, langs de ezeltjes die in de wei stonden richting Deursen - Dennenburg. Vele recreanten kwamen we hier en later tegemoet, te voet, te fiets, per motor, zeilend met een bootje op de Maas en een amazone. Leuk om te zien hoe men zich vermaakt op zo n zonnige dag als vandaag.

Net voor Megen zaten we op een gezellig terras van de camping de Maasakkers, we moesten even van de route af. Met een klein ommetje vervolgde we onze route richting de Maas, heerlijk struinen pal langs het water waar de wind heerlijk door onze haren waaide. Ook nog even tussen de pinksterbloemen gezeten en gelegen. In Ravenstein nog bij de Keurvorst op het terras neer gestreken.

Mensen bedankt voor de gezellige dag vandaag! Wie weet tot een volgende hike.
 
Reacties deelnemers
Jan Willem van der H. (08-04-2019)
Het was inderdaad een gezellige wandeling met prachtig lenteweer. Jolanda, leuke foto´s en Marjolein, bedankt voor het organiseren! Hierbij nog wat foto´s:  
https://photos.app.goo.gl/ST6uxKuKQYokeCam6..

Jolanda R. (08-04-2019)
Het was een mooie zonnige wandeldag en ik heb erg genoten en het was rustig lopen en een gezellige groep! Enlele foto s in de link! Bedankt allemaal!  
https://photos.app.goo.gl/1ddo6mhnu2RJQTzH6..

Ron van der G. (07-04-2019)
Gisteravond voor 23.00 uur prachtig lenteweer besteld bij BOL.com, en verdomd als het niet waar is, vandaag al bezorgd! De Maas deed weer haar ding en we kwamen door dorpjes, waarvan ik het bestaan in dit geval dan wél vermoedde, aangezien ik deze wandeling al eens eerder had gedaan. De gezelligheid en de leuke horecastops deden de rest. Alleen een paal met een grote nephoorn ijs neerzetten en dan geen ijs verkopen, tsja, Brabantse humor denk ik. Heb net een grote bak Ben & Jerry s ananas-maracuya-ijs in 4 minuut 17 door de strot gejaagd. Marjolein, bedankt voor de organisatie! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl