Zondag
09-12-2018 10:15
Reacties: Landgoed Baest
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Oostelbeers (rondwandeling)  afstand 21  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Denis S. (organisator / kaartlezer)  (10-12-2018)
We hadden een mooie wandeling voor de boeg. Helaas waren de weersvoorspellingen behoorlijk slecht. We hadden daarom iets later afgesproken dan de oorspronkelijke planning. Dit kon toch niet voorkomen dat begonnen in een regenbui, maar gelukkig werd het snel droog. Na ongeveer een uur lopen kwamen we bij onze horecastop. Daar hadden ze een stroomstoring, waardoor de keuze beperkt was tot koude drankjes. De eigenares zorgde nog voor koeken en gesmeerde broodjes, prima opgelost dus. We liepen verder door bossen, langs riviertjes en de zon begon nog te schijnen. Later kwam er weer een lichte regenbui, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik vond het een gezellige wandeldag in een mooie omgeving. Na afloop van de wandeling dronken we nog iets bij een voormalige kerk die een andere bestemming heeft gekregen. Bedankt iedereen voor jullie deelname en de gezelligheid.
 
Reacties deelnemers
Arthur V. (11-12-2018)
Ja, ja, het was een perfecte dag, want met dank aan Denis hadden we niet alleen een prachtige wandeling maar volgens Henk had ook nog eens Feyenoord gewonnen. Bij alle horecastops werden sfeervolle theelichtjes aangestoken, en in Kapel O.L. Vrouw van De Heilige Eik staken sommigen zelf een theelichtje aan. De zoon van de eerste horecastop (met stroomstoring) die nog met een kater uit bed moest komen vervloekt ons nog steeds omdat door onze groep een deel van zijn broodjes is opgegeten. Bij de laatste horecastop De Kerk kregen we ook nog bezoek van Rob A. die ons uitzwaaide en daarna de theelichtjes moest uitblazen.  
Rene van de R. (10-12-2018)
Denis, het was een geslaagde wandeldag, een mooie bosrijke omgeving afgewisseld met open landschap en niet te vergeten leuke gezellige horeca. Bedankt voor het organiseren. 
henk p. (10-12-2018)
denis en de groep bedankt voor de gezellige dag! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl