Vrijdag
16-11 t/m Zondag
18-11-2018
Reacties: Weekendje Zuid-Limburg
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt Slenaken/Karsveld  afstand 20+20  aantal deelnemers op dit moment 6
 
Reactie Julie S. (organisator / kaartlezer)  (18-11-2018)
Vrijdagavond verzamelden zich 7 weekendhikers in een klein schattig vakwerkhuisje bij Karsveld/Slenaken. Het huisje lag op een schitterende plek: het weggetje eindigde plots in de Gulp en daarna ging je te voet verder over een bruggetje en door een weiland. De reis er naar toe in het donker was al een avontuur op zich.
Vrijdagavond begon meteen gezellig, met bijzondere biertjes, een knapperend vuurtje in de open haard, regenwormen en winst voor het voetbalelftal.
Zaterdag bij het ontbijt zagen we pas hoe mooi de omgeving van ons huisje was. Heuvels, koeien, witte rijp, gekleurde bossen en een strakblauwe lucht.
De wandeling van zaterdag ging door een schitterend landschap, op en neer door de heuvels en door bossen met een bladerdek tot aan je enkels. Van zo n wandeling word je hongerig en de Lunch bij Moeder de Gans in Teuven smaakte goed. s Avonds een 3gangen wildmenu smaakte nog beter! Terug naar ons huisje genoten we nog even van een mooie sterrenhemel.
De zondag begon weer met een relaxed ontbijtje en daarna trokken we weer de heuvels in. De kenmerken van de wandeling op zondag: Kalfjes, schapen en koeien. Stijgen en dalen. Bossen en weilanden. Mechelen, Crapoel en Pesaken.
Een topweekend met schitterend herfstweer. Ik heb genoten. Iedereen dank voor de gezelligheid en tot een volgende weekendhike! Groet, Julie
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl