Plaats een advertentie

Het prikbord is er om wandeltips uit te wisselen, wandelspullen aan te bieden, mededelingen over wandeltochten van Weekendhike te plaatsen of reisgenoten te zoeken voor een vakantie.

Het is niet toegestaan om dit prikbord te gebruiken om een wandelgroep op te richten of een oproep te doen voor mensen om mee te gaan wandelen.

Berichten op het prikbord dienen gerelateerd te zijn aan wandelen Een prikbordbericht wordt slechts eenmaal gepubliceerd. Indien (kleine) wijzigingen in een bericht dienen te worden aangebracht, dan kan dat door ons te verzoeken deze wijzigingen door te voeren in het reeds geplaatste bericht.

Berichten van commerciële aard (als er een verdienmodel achter zit, bijvoorbeeld bij reizen of evenementen) worden uitsluitend geplaatst na betaling van een bedrag van EU50 excl. btw. per bericht; je ontvangt hier een factuur voor. Tevens wordt boven het bericht vermeld dat het een advertentie betreft.

Berichten op het prikbord vallen buiten het wandelaanbod van Weekendhike en derhalve zijn bijvoorbeeld voorwaarden van Weekendhike nooit van toepassing. Alle berichten worden vóór plaatsing gelezen en gekeurd. Het kan daarom een paar dagen duren voordat een bericht wordt gepubliceerd.

Tip:
Beperk je qua hoeveelheid tekst tot de hoofdzaken. Niemand zit te wachten op een brij van tekst. Details (met name van wandelvakanties) kunnen op verzoek via email naar geinteresseerden worden toegestuurd.

Het plaatsen van een bericht op het prikbord is alleen mogelijk voor deelnemers van De Wandelsite. Je moet hiervoor aangemeld en ingelogd zijn.
  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl