De Wandelsite, onderdeel van WANDELWERELD

Sinds januari 2022 is De Wandelsite onderdeel van WANDELWERELD bv. WANDELWERELD is al meer dan 28 jaar de uitgever van wandelkrant ‘te voet’ en het daar later uit voortgekomen wandelplatform tevoetonline.nl.  De Wandelsite is hiermee terechtgekomen bij een echt wandelbolwerk, dat in de loop van de jaren toegang heeft gekregen tot meer dan 100.000 wandelende Nederlanders. 

Direct na de overname in januari 2022 hebben we de broodnodige vernieuwing van de De Wandelsite website in gang gezet. Qua uiterlijk, qua techniek en qua beveiliging. Dit alles overigens zonder het lang beproefde, succesvolle concept aan te passen. Wat goed is moet je koesteren…

Eef van den Brink, de initiatiefnemer en eigenaar van WANDELWERELD: “Het wel en wee van de wandelaar is voor ons belangrijk; we willen ze graag zo goed mogelijk van dienst zijn en faciliteren waar mogelijk. Dat geldt voor onze lezers van ‘te voet’, onze bezoekers van tevoetonline.nl, onze volgers op de social mediakanalen en de deelnemers aan de Heuvelrug Natuurwandel4daagse. Dus sinds dit jaar  ook voor deelnemers van De Wandelsite. We zien De Wandelsite als een prachtige aanwinst, een passende aanvulling op ons totale aanbod. We zullen er goed voor zorgen”.