Zondag
24-06-2012 10:30
Reacties: beetje stad, polder, stuwwal en bos
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt NS Nijmegen - bushalte koningshof nijmegen  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie mette k. (organisator / kaartlezer)  (24-06-2012)
ondanks de slechte weersvoorspellingen en de plensbui die vlak voor de start nog over Nijmegen kwam, begonnen we uiteindelijk toch nog met 8 mensen aan de tocht. We liepen door de oudere straten van Nijmegen onder de brug door de Ooijpolder in. na in de kerk van Persingen nog een tentoonstelling bekeken te hebben, liepen we vol goede moed richting het wylerbergmeer. Aangezien het regenen toen echt begon en het er met zicht op de stuwwal uitzag dat het niet beter ging worden, werd er gezien de pitstop een alternatieve route door Beek en over de N70 gelopen. Na de Duivelsberg dachten we de route nog iets af te snijden, maar uiteindelijk zijn we toch nog op de 20km uitgekomen. Ik vond het een erg mooie route, die zeker beter te belopen en nog mooier is als het niet de hele weg regent. Bedankt voor iedereen die ondanks het bagger weer wel de moeite had genomen om op Nijmegen aan te rijden.
 
Reacties deelnemers
Frank van de V. (24-06-2012)
Het weer zat wel eens waar tegen maar het is een mooi gebied om in te wandelen. Je zal mij er zeker nog een keer terug zien. Bedankt voor de organisatie 
Anna G. (24-06-2012)
Leuk om in bekend gebied juist de onbekende paadjes te betreden en daarmee verrassend mooie stukjes te zien. Dit vraagt dan ook zeker om herhaling van de wandeling onder iets zonnigere of in ieder geval drogere omstandigheden. Maar nu is mijn jas tenminste goed getest en weet ik dat ik die nog goed moet inspuiten zodat de regen lekker aan de buitenkant blijft.

Bedankt en groetjes Anna  
Christianne J. (24-06-2012)
Mette, dank voor de organisatie, een mooie route met veel verrassende stukken, leuk ook de expositie in het kerkje van Persingen, het regende aardig en de paden waren modderig, maar even goed een fijne wandeling! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl